ISIS VLAARDINGEN

ISIS VLAARDINGEN Grillroom shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 837 beoordelingen
26 nov 2021 om 20:21 Een turkse pizza met kaas 33cm, zit blijkbaar geen sla op….2x zo duur dan bij de concurrent. 1,5u op gewacht en dan krijg ik een harde verbrande pizza. Eten was niet te vreten en is de prullenbak in gegaan. Nu wachtende op de concurrent.
25 nov 2021 om 1:47 alles was netjes op tijd en het eten is chef waardig het was zalig
24 nov 2021 om 20:59 de spareribs waren super lekker
19 nov 2021 om 1:59 de kapsalon was erg lekker!
17 nov 2021 om 18:01 Zou binnen 25 minuten geleverd worden werden er 50 en was niet lekker ook.
12 nov 2021 om 7:36 heerlijke kapsalon!
6 nov 2021 om 2:00 Lieve mensen
1 nov 2021 om 7:29 Bezorging was lekker snel. Dat is dan ook gelijk het enige positieve punt. Lamskapsalon gaat helemaal nergens over.
30 okt 2021 om 18:12 Als je door de reviews scrolt. En je twijfelt of je hier wilt gaan eten. Het is de beste tent in vlaardingen. Wat heb ik heerlijk gegeten zeg. Broodje hete kip was heerlijk. Lekker op smaak. En de kleine kapsalon was echt smullen. Mijn complimenten!
24 okt 2021 om 19:53 Onwijs snel bezorgd alles er weer op en aan. Lekker en meer dan genoeg.
21 okt 2021 om 3:14 Zeer slecht heb besteld en heb mijn eten tot nu toe niet gekregen ik bel en ik krijg niemand aan de lijn ook niet
1 okt 2021 om 20:44 Eten was zeer slecht 16 € voor een Turkse pizza die compleet uit mekaar viel. Geen extra vlees te bekennen Sterf nu nog van de honger. Volgende x weer gewoon bij Cairo bestellen