ISIS VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1314 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isis Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 0:10 Kapsalon was heel vet en aardappels oranje, vet droop er vanaf. Shoarma erg taai en veel vette stukken.
16 mei 2024 om 19:42 Zoals altijd perfect
13 mei 2024 om 23:05 Niet te eten
13 mei 2024 om 20:23 Had broodje shoarma. Was weinig voor best wel veel geld. Zat veel stukjes in, waar ik een uur op moest kouwen om het weg te krijgen.
9 mei 2024 om 18:49 Lekker zoals altijd en precies op tijd
9 mei 2024 om 0:33 Ik vond de kwaliteit van het eten iets minder ik ben beter gewend de bezorging en de bezorger was zoals altijd oke
6 mei 2024 om 18:54 Lekker gegeten de bezorger was ook vriendelijk super.
26 apr 2024 om 3:04 Gister avond kapsalon lams besteld vervolgens na een uur gekomen had daar bij 1 redbull besteld die ik niet heb gekregen gebeld naar isis niemand neemt op bezorger deed geen moeite om mij geld terug te geven of te bellen naar de zaak heel jammer dit
22 apr 2024 om 11:00 Shoarma schotel : Te veel velletjes en kraakbenen in vlees kan dit niet eten!!
21 apr 2024 om 5:48 Ik had een pitta kaas en hij was lekker
16 apr 2024 om 16:35 Jammer dat er geen bakjes saus bij zaten.
15 apr 2024 om 18:47 Ja lekker gegeten alleen jammer dat er geen groente saus bij zat maar sknoflook saus maar verder super.