ISIS VLAARDINGEN

ISIS VLAARDINGEN Grillroom shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 977 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isis Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 20:12 Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk. Ik had van te voren besteld en het kwam keurig op tijd! Voor ons de lekkerste spare-ribs van vlaardingen.
18 sep 2022 om 15:47 Het eten was zo als altijd heerlijk en goed warm.
17 sep 2022 om 14:16 Altijd goed!
12 sep 2022 om 12:53 Never again.
10 sep 2022 om 13:55 Eten was kurkdroog.
9 sep 2022 om 21:32 Knoflooksaus is veranderd, erg jammer!
6 sep 2022 om 6:56 Salade niet gehad ondanks dat ik deze bij moest betalen
5 sep 2022 om 3:14 Kansloos. Om 0100 besteld en betaald. Het eten is nooit meer aangekomen. Niet meer opnemen ook. Zal morgen als ik ze bel vast wel me geld terugkrijgen maar dit is echt kansloos. Nog nooit meegemaakt. 2uur wachten met visite op je eten
26 aug 2022 om 20:53 Ive ordered spareribbs xl natural taste. Perfect fresh, nice warm and incredibly tasty. Potato slices nice crunchy and also fresh with less fat than last time. Sauce 2x on choice also fresh and verry tasty. Delivery 10 min before time. Perfect dinner
23 aug 2022 om 12:50 Kleine schotel besteld maar v
18 aug 2022 om 22:12 Het was heel veel en er was rekening gehouden met de wensen die we konden aangeven. Was erg mals en lekker.
16 aug 2022 om 20:23 Deze zaak heeft er een fan/klant bij. De bestelling (shoarma) was goed warm en heel lekker! Bezorger op tijd en heel vriendelijk. Voor spoedige herhaling vatbaar.